TIK TOK: https://www.tiktok.com/@kallerosenskold
INSTAGRAM: Attramera
LINKEDIN: Kalle Rosensköld
FACEBOOK: Attramera

TELEFON: 0725313171
E-POST: kalle@attramera.se

“A jack of all trades is a master of none, but still better than a master of one.”

Nyfiken på mig?
Jag heter Kalle Rosensköld och det är jag som driver Attramera.
Jag är en 2 meter lång inspiratör som älskar mobilfilm, sociala medier, kommunikation och marknadsföring. 
Jag älskar även att utbilda, inspirera och hjälpa andra att växa och utvecklas.

Jag över 15 års erfarenhet av film, tv och video, över 20 års erfarenhet av jobb, karriär och bemanning samt över 10 års erfarenhet av näringsliv, företagande och försäljning. Dessutom är jag en fena på sociala medier, mobilfilm och marknadsföring.

Mina bredd är min USP. Erfarenheterna och kompetenser från mina olika världar, branscher och företag gör mig till en erfaren, kunnig, kreativ och lösningsfokuserad marknadsförare. Jag har en unik förmåga att se samband och synergier mellan olika världar och metoder och mina personliga talanger kommer till sin rätt när det gäller att motivera och inspirera andra. Ge mig en whiteboard så ritar jag och förklarar jag något som du verkligen har nytta av!

Privat älskar jag att pyssla med mobilfilm och social medier. Jag trivs framför kameran, agerar gärna och får utlopp för min kreativitet på TikTok där jag skrapat ihop över 200 000 följare. Jag har fiskat i hela mitt liv och haft flera sponsorer, både svenska och utländska, och verkat som influenser inom sportfisket. Träning och motion gillar jag också. 
När jag fyllde 50 var det en person som sa: "Kalle, du är den yngsta 50-åring jag känner". Det gillade jag. Så vill jag uppfattas.

Jag lever som jag lär. Jag gör över 400 mobilvideos per år, för mina +200 000 följare, fördelat på ca 10 olika kanaler. Dessa videos hittar ni främst på min TikTok, Instagram och LinkedIn men även på Facebook och på de sociala kanaler som jag administrerar.


CERTIFIERINGAR